Det finns många bra spelrum där man kan spela poker på nätet, och det kan ta en stund att sortera ut vilket som är det allra bästa, och det råder förstås delade meningar om det också. Många svenskar som ofta spelar poker är dock överens om att Titan Poker är det bästa pokerrummet, där man tar väl hand om sina kunder, allt ifrån nybörjare till riktigt skickliga spelare. Alla kan känna sig lika väl omhändertagna när de är kunder i det här spelrummet.

Alla har också samma möjligheter att ta del av alla fina erbjudanden som man får när man spelar Titan poker i spelrummet. Alla får till exempel samma välkomsterbjudande, nämligen 50 % på den summa man sätter in. Sätter man in 400 dollar får man 200 dollar extra och har alltså 600 dollar på sitt spelarkonto. 200 dollar är den maximala summan som man kan få i bonus vid det första erbjudandet.

Alla har även chansen att tjäna pengar på att locka vänner till spelrummet. 75 dollar får man för varje person som registrerar sig och sätter in pengar Titan Poker på sitt spelarkonto. Det kan bli riktigt mycket pengar för den som har en stor bekantskapskrets.

Turneringar och möjligheter till spel finns det förstås massor i pokerrummet. Utbudet är riktigt bra, bland de allra bästa faktiskt och det finns spel som passar alla oavsett vilken budget man har. Vissa spelbord har en låg insats medan insatserna vid andra bord är höga, och var och en avgör hela tiden själv vart de vill spela.

Galen Turneringar

Om du väljer att delta i Fort Knox turneringar eller Rio turneringar så kan du vinna fina jackpotvinster. Vinner du sex Fort Knox turneringar i rad kammar du hem upp till 50 000 dollar i Titan Poker jackpot utöver de vinster du vinner på turneringarna, och vinner du sex Rio turneringar i rad kan du bli lycklig vinnare till en jackpott på 25 000 dollar. Vinner du de pengarna behöver du inte göra någon insättning på ditt spelarkonto på lång tid framöver.

Allt du behöver göra för att komma igång med ditt spel är att hämta hem programmet och installera det på din dator. Därefter följer du bara anvisningarna för att starta ett spelarkonto och fyller i dina uppgifter. Så fort det är avklarat kan du föra över Titan Poker pengar och börja satsa friskt. Det är roligt att vinna och snart kan du också vara en vinnare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *