Så, du vill börja spela eller bli bättre på poker och inte minst börja vinna pengar, här följer lite tips.

1) – Sluta aldrig lära dig mer om poker. Är du nybörjare? Sök efter och kolla på ett par pokerskolor på nätet t.ex ixgames poker skola. Är du redan ganska duktig på poker? Köp då några bra böcker och lär dig mer avancerad poker taktik och strategi. Om du är riktigt bra? Bli bli då bättre! Det finns ingen som är så duktig att de inte kan bli bättre. Ixgames pokeravdelning är bra för alla olika typer av spelare. För att tala om vilka summor man kan tjäna på nät poker, det är fullt möjligt att vinna $90,000 på en bra dag, dåliga dagar ja det har alla ibland.

2) – Registrera dig på en bra poker community tex ixgames poker forum. Kolla vad andra spelare skriver och lär dig av det. Efter en stund vill du säkert börja mer aktivt. Genom att själv skriva får du en bra motvikt till ditt eget spelande. Information är alltid bra, men man måste lära sig att skilja det bra från det dåliga.

3) – Välj rätt poker rum. Många tycker att poker bonusar är viktigt och det kan det vara. Fundera alltid först på om du kommer att kunna spela hem bonusen eller inte? Alla poker rum har krav på att man ska spela olika mycket för att kunna spela ihop till bonusen, vissa pokerrum betalar ut bonus i olika etapper medan andra pokerrum kräver att du uppfyller hela villkoret innan du kan få plocka ut hela bonuspoängen. Är poker bonusen viktigt för dig? Kolla då noga vem som erbjuder bäst bonus för just dig och ditt spelsätt. Är poker bonus inte viktigt för dig? Välj då det pokerrum som verkar bäst i övrigt.

4) – Spela på rätt nivå, alltid viktigt! Är du en poker nybörjare? Spela då play money versionen (gratis), dom flesta poker rum erbjuder någon form av gratis bord där du kan lära dig texas hold’em och träna för att bli bättre! Om ditt play money konto växer i summa då är du på rätt väg. Tränings bord bör du spela på tills du behärskar alla grundläggande moment. Gå över till riktiga pengar först därefter. Är du mer en van poker spelare? Spela på rätt nivå. För varje nivå du höjer dig desto svårare motstånd möter du. Poker är som boxning; du kan få in en lyckträff någon gång då och då men i längden har du ingen chans mot en bättre motståndare. Och det finns massor av spelare därute som skulle vilja lägga händerna på din stack.

Är du helt ny på poker, ta då en titt på denna grundläggande artikel om hur man spelar texas hold’em. Likaså för dig som är intresserad av att lära dig andra poker variationer som omaha poker eller seven card stud så har vi artiklar även för dig.

Vi på ixgames önskar dig en trevlig stund vid poker borden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *