Ett bra sätt att komma igång med poker är genom gratis pokerspel. Genom att börja med det kan man känna sig för om det är en lämplig hobby och om man vill fortsätta med det. Skulle man inte vilja det är det bara att låta bli, och om man känner att man vill fortsätta spela mera kan man träna vidare med pokerspel lite till, eller helt enkelt börja spela riktigt spel direkt. Hur man gör är olika, det beror förstås på vilken sorts person man är.

Om man vill försöka sig på gratis pokerspel, men samtidigt ha tillgång till ett bra spelrum där man även kan spela riktiga spel så är Everest Poker ett bra val. Där finns ett träningsrum och gott om möjligheter att spela gratis pokerspel, men där finns även riktiga spelbord där man kan spela med riktiga pengar, och har chans att vinna tillbaka insatserna flera gånger om.

Blir du medlem nu kan du hämta ut en startbonus på 100 dollar snabbt, och du får även spela en 1000 dollar frirulleturnering. Om du sedan väljer att spela vid de mer avancerade spelborden med höga insatser så kan du även vinna riktigt stora prissummor, och på det sättet få mer pengar till den kassan du spelar med.

Om du är intresserad och har tur så kan ett spelarkonto hos Everest Poker ta dig hela vägen till Las Vegas där du kan få spela World Series of Poker. Det finns nämligen biljetter till detta event i prispotten vid vissa turneringar. Det finns även möjlighet att vinna biljetter till Spanish Poker Tour. Tänk vilken upplevelse det vore att få spela en sådan stor tävling.

Om du blir medlem i den skandinaviska Beta VIP-klubben kan du tjäna extra pengar till spelarkontot, ibland så mycket som 2000 dollar i månaden. Det kan alltså löna sig rejält att vara medlem i VIP-klubben.

Att spela poker på nätet är inte någon särskilt dyr historia eftersom det använda programmet inte kostar något. Det enda du behöver betala för är alltså de pengar du väljer att satsa på de spel du spelar. Det är inte alls svårt att börja spela heller, så fort du har laddat ner programmet och installerat det kan du ordna ett konto på bara ett par minuter och sätta igång och spela. Ta dig tid idag att besöka Everest pokerspel gratis på Internet och kika på alla fina fördelar som du får om du registrerar dig som kund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *